Dra ned på elräkningen
och kavla upp för miljön.

Att nyttja solen som energikälla är ett av de mest miljövänliga alternativen vi har att välja på idag. Genom att omvandla sol till elektrisk ström kan du ta den klimatsmarta vägen till egen produktion. Den ström du inte gör av med kan du sälja vidare. Eller varför inte lagra med batteri?

Solceller för de flesta underlag

Vi erbjuder olika typer av solpaneler och montagesystem som passar för de flesta tak i Sverige – såväl lutande som platta tak. Du kan välja mellan utanpåliggande paneler eller integrerade paneler. Våra montagesystem finns för de flesta takmaterial – tegel, betongtegel, plåttegel, vanlig plåt, papptak och även för väggmontering. Med denna stora flexibilitet kan du, oavsett hustyp och byggnadsmaterial, komma igång med din egen elproduktion – utan större ingrepp i fastigheten. För dig som vill bygga en större anläggning kan vi även erbjuda markmonterade solceller.

Lagra energin med våra batterier

Genom att komplettera din anläggning med batterier så kan du ladda dessa när solen lyser eller när strömmen är billig på natten – för att sedan använda batteriet för egen förbrukning när solen inte lyser.

Nyttja det gröna ROT-avdraget

Som privatperson kan du nyttja det gröna ROT-avdraget (Grön Teknisk Skattereduktion), vilket innebär att du vid installation av en solenergianläggning kan få 15% avdrag på kostnaden för både arbete och material. Detta gäller oavsett ålder på huset. Kompletterar du anläggningen med energilagring så ges 50% avdrag på den kostnaden – både för arbete och material. Motsvarande avdrag gäller även vid installation av elsbilsladdare. Maxbeloppet för avdrag är 50 000 kr per person och år.