Stilrena laddstationer
med maximal effekt

Det ska vara enkelt och säkert att ladda elbilen! Genom Soleas Solkraft® kan du beställa laddstationer i olika storlekar och modeller. Vårt produktprogram finns för både företag och privatpersoner – och vi installerar för såväl villa och småhus, som för BRF och fastighetsförvaltning.

Vårt breda sortiment av laddstationer ger dig valfrihet!

Du bör alltid ladda din elbil via en laddstation – det ger dig både en säkrare laddning, men också en mer effektiv sådan. Via laddstationen är du också uppkopplad och laddar smart, eftersom de flesta laddstationer har möjlighet att lastbegränsa när det är hög belastning på elnätet. Då kan du istället välja att ladda elbilen på motsatt tid – för både din ekonomi och allas vårt klimat. Genom våra behöriga installationer är du även berättigad att söka bidrag för din investering – så kallad grön ROT.

Beställ en energihub av oss – och effektivisera elbilsladdningen

Genom att komplettera installationen av din laddstation med en FerroAmp energihub kan du få ut bästa möjliga effektivitet av elbilsladdningen. Energihuben kommunicerar med laddstationen och ger den förutsättningar för hur effektivt laddstationen kan ladda bilen.

Energihuben använder dessutom en teknik som fasbalanserar förbrukningen. Därmed kan du använda alla tre faser – och få ut mesta möjliga kapacitet av huvudsäkringarna.